Pust

Två och en halv vecka slit är över. No more plugg! I alla fall inte förän på måndag! Nu håller jag bara tummarna för att allt gick vägen, men det återstår att se.
Jag tog tåget hem till Gbg, så skönt att vara hemmahemma på riktigt. I just love this town. Det enda som är dumt med Gbg är väl att J inte bor här, den sälen... Än i alla fall (knockknockknock on wood)!
Nu ligger jag och tar igen mig efter en heldag på stan, converse är nog inte den bästa skon för foten att trippa omkring i en hel dag. Lyssnar på So Happy I Could Die med Lady Gaga på repeat (vet icke varför men har blivit lite besatt av den låten den här veckan) och skosurfar. Den perfekta skon för i höst vore ett par Acne Pistol Boots, men 3000 pix har jag inte råd att lägga på ett par skor. Och några andra snyggisar hittar jag inte. Ska i alla fall inhandla ett guldigt nagellack :-)
Avslutar med en bild på en säl... To a certian person that is on my mind all the time!

Fredag kväll

Idag har jag surprisesurprise pluggat. Men provet närmar sig och det är bara att bita i. Nu på kvällen har jag tvättat, hade inte knappt ngnting som var rent, men nu luktar det tvättmedel i hela lägenheten - älskar doften av nytvättat! Borde bara ta tag i diskberget också, ska bara hitta lite ork först.

Det händer liksom inte så mycket spännande just nu. Livet lunkar på i vardagen. Inte för att det är så illa, kan vara lite skönt att få lite rutin i tillvaron igen tycker jag. Fast man måste alltid drömma lite och planera lite roliga saker som ska ske också, både kortsiktigt och långsiktigt. Långsiktigt drömmer jag om en resa till ngnstans i Asien: Thailand, Tokyo, Indien, Indonesien. Kortsiktigt drömmer jag om att unna mig en liten shoppingtur, restaurang, myskväll med bio, åka hem till Gbg över helgerna, ta en weekend i Sthlm och varför inte en i Köpenhamn också, en vild utekväll och kanske en konsert :-) Jag antar att allt har sin tid helt enkelt ;-)

Godnatti!

Ligger i sängen och ska snart försöka sova. Imorgon väntar en till hård pluggisdag. Och dagen efter det och dagen efter det igen. I två veckor framöver. But I have only myself to blame... Nåväl, det känns ju i alla fall som om man gjort något vettigt när dagen är slut! Och OM jag kommer uppskatta nästa lediga dag, när den nu kommer! Jag ska sova hur länge som helst,  åka och shoppa, äta något gott och ligga i soffan och slappa sönder! Längtar tills dess :-)
Just nu surrar en pappalångben i taket. Jag orkar inte bry mig, men kommer säkert störa mig på dens surrande sen när jag släckt lampan! Så länge får ett avsnitt av Sex And The City dränka det där surrandet. SATC är bäst att somna till på kvällarna. Jag älskar att somna till TVn på kvällarna, antingen SATC, Scrubs, 2 and 1/2 men eller ngn dokumentär typ. Då somnar jag gott!
Jag hann drömma lite till under kvällen... Om skor såklart! Båda från Din Sko, jag är speciellt sugen på den till höger :-) Mumma!
Godnatt och sov gott!

Wanted

Hjärnan sa stopp för mer plugg ikväll och jag kände för frisk luft, så jag och J tog en härlig kvällspromenad ner till älven där vi satt ett litet slag innan vi gick hem. Mysigt :-)
Nu har jag tryck i mig två oförskämt goda glas oboy och drömmer mig bort lite på HM's hemsida. Skulle kunna plocka ihop otaligt många outfits där. HM's har alltid något!
En okej vardagsoutfit i höst? I varje fall för mig! Det jag är mest sugen på är skorna... Finns stor risk att de inhandlas inom det närmsta!

Vi ser hur länge det håller...

... det här med bloggandet...

RSS 2.0